Menu

Pracownik produkcji na peklowni i farszowni - nowa stawka

ZM HENRYK KANIA S.A.

Pszczyna

Zakłady Mięsne Henryk Kania S.A. to notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie firma będąca jednym z największych przetwórców mięsa czerwonego w Polsce. To nowoczesny producent wyrobów wędliniarskich i mięsa konfekcjonowanego, który dostarcza swoje produkty do największych sieci handlowych w kraju. Podstawę oferty firmy stanowią najwyższej jakości kiełbasy, kabanosy, szynki, wędzonki i wędliny plasterkowane.
ZM Henryk Kania S.A z siedzibą w Pszczynie w związku z rozwojem działu poszukują pracowników na stanowisko:

Zatrudnią na stanowisko:

PRACOWNIK PRODUKCJI WĘDLIN NA DZIALE FARSZOWNI I PEKLOWNI - NOWE WARUNKI ZATRUDNIENIA

Wymagania:
1. Mile widziane wykształcenie z branży spożywczej,
2. Doświadczenie w pracy produkcji będzie dodatkowym atutem,
3. Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno - epidemiologicznej,
4. Możliwość pracy w systemie trzyzmianowym.

Oferta:
1. Zatrudnienie w stabilnej i prężnie rozwijającej się firmie na podstawie umowy o pracę bezpośrednio w spółce,
2. Atrakcyjne wynagrodzenie stałe i premie motywacyjne(wysokość wynagrodzenia od 4000 brutto),
3. Szeroki zakres benefitów: system kafeteryjny, dofinansowanie biletów autobusowych, smaczne posiłki profilaktyczne, świadczenia okazjonalne,
4. Ciągłe podnoszenie kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia z zakresu zasad higieny w procesach produkcji, zasad mycia i odkażania pomieszczeń, urządzeń i sprzętu, norm HACCP, IFS, BRC,

Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnych i przyszłych procesów rekrutacji w ZM Henryk Kania S.A. (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz.U. z 2002 r., poz. 101, nr 926).

Zainteresowanych prosimy o składanie aplikacji na podany kontakt:
e-mail: rekrutacja@zmkania.pl lub osobiście w Pszczynie ul. Korczaka 5

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Kontakt

Ilość wysłanych formularzy: 2